1. sonderwunsch
  2. Pres-sale spørgsmål om WP File Download
  3. Torsdag den 12. september 2019
  4. Tilmeld via email
Hej,

Jeg bruger WP File Download, og jeg har brug for snart at tilbyde mit websted på mere end ét sprog. Hvordan virker det? Kan vi arbejde med WPML og også have e-mail skabeloner osv. På forskellige sprog? Tak og hav en god dag.

Isabelle
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Jeg bruger WP File Download, og jeg har brug for snart at tilbyde mit websted på mere end ét sprog. Hvordan virker det? Kan vi arbejde med WPML og også have e-mail skabeloner osv. På forskellige sprog?

Ja, vi understøtter WPML-plugin. Vores plugin understøtter dog ikke e-mail-skabeloner på flere sprog.