1. 89Joda
  2. Pres-sale spørgsmål om WP File Download
  3. Fredag ​​den 22. november 2019
  4. Tilmeld via email
Jeg bruger qtranslate, men sproget i WP File Download ændres ikke.
Det ser ud til at enten detektere browsersprog eller admin sprog. Men det er et problem, for for klienten ser det ud til, at sprogændringen ikke fungerer.
Kan jeg videregive sproget programmatisk?
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Jeg bruger qtranslate, men sproget i WP File Download ændres ikke.
Det ser ud til at enten detektere browsersprog eller admin sprog. Men det er et problem, for for klienten ser det ud til, at sprogændringen ikke fungerer.
Kan jeg videregive sproget programmatisk?

Du kan tilsidesætte dine sprog kl WP File Download-konfiguration> Oversæt. For mere information:
https://www.joomunited.com/news/ju-translation-translate-and-get-extension-translation/

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
Tak skal du have.

Alle sprog er allerede installeret korrekt. Overskridelsen hjælper med at individualisere visse strenge.

Problemet er anderledes i det WP File Download genkender ikke, når sproget skiftes til Englisch, tysk osv.
Det ser ud til, at WP File Download forstår WPML men ikke qTranslate.

http://www.domain.com/de/ tysk
http://www.domain.com/en/ engelsk
http://www.domain.com/nl/ hollandsk

Jeg kan dog nemt placere et PHP-uddrag på hver side for at indikere sproget, hvis du kan fortælle mig, hvilken variabel, session osv. Den skal indstille.
Så vær venlig at værdsætte, hvis du kunne hjælpe mig, hvordan du skifter sprog programmatisk.
Accepteret svarAfventer moderering
For eksempel lægger jeg dette i oversigtsskabelonen for at efterligne, at jeg har et WPML-sted:
<?php
define ( "ICL_LANGUAGE_CODE", qtranxf_getLanguage ());
?>

Og dette fungerer fint til at udfylde den konstante ICL_LANGUAGE_CODE med "en" eller "de".
Dog er WP File Download-pluginet altid på tysk. Det bruger bare ikke disse oplysninger.

Hvad skal man gøre her? Hvordan kan jeg videregive denne information, så den fungerer.
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med flere oplysninger.
Jeg er ikke sikker på, hvad det drejer sig om teknisk problem, så send os en billet (menu Support> Ticket support).
Vores ansvarlige udvikler tager et kig på det.