1. RunDesign
  2. Pres-sale spørgsmål om WP File Download
  3. Fredag ​​den 13. marts 2020
  4. Tilmeld via email
Jeg overvejer at købe dit WP File Download-plugin, men jeg er nødt til at bede dig om dette: I frontend-visningen kan jeg vise dokumentet TID for oprettelse / ændring (ikke kun datoen, men også tiden)?
Jeg spillede rundt med online demoen, men jeg forstår, at der kun er datoværdien, og at der ikke er tid. Det websted, jeg udvikler til min klient, skal vise det tidspunkt, hvor dokumentet offentliggøres.
Måske kan jeg tilføje en WP-funktion i nogle php-filer, hvis ja, kan du hjælpe mig med at få det, jeg har brug for?

tak skal du have
Med venlig hilsen!
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Jeg overvejer at købe dit WP File Download-plugin, men jeg er nødt til at bede dig om dette: I frontend-visningen kan jeg vise dokumentet TID for oprettelse / ændring (ikke kun datoen, men også tiden)?
Jeg spillede rundt med online demoen, men jeg forstår, at der kun er datoværdien, og at der ikke er tid. Det websted, jeg udvikler til min klient, skal vise det tidspunkt, hvor dokumentet offentliggøres.
Måske kan jeg tilføje en WP-funktion i nogle php-filer, hvis ja, kan du hjælpe mig med at få det, jeg har brug for?

Ja, du kan indstille Datoformat mulighed på WP File Download> Konfiguration> Hovedindstilling> Fanen Frontend.

f.eks: dmY H: i: s

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
Vidunderligt, tak så meget.
Jeg købte dit plugin i går, det er fantastisk. Jeg åbner et andet spørgsmål, vi kan lukke dette.
Hav en god dag
M