1. Myles
  2. Pres-sale spørgsmål om WP File Download
  3. Fredag ​​den 22. november 2019
  4. Tilmeld via email
Hej, jeg har brug for et plugin, hvor specificerede brugere kan uploade forskellige typer dokumenter i forskellige kategorier på mit wordpress-websted med en beskrivelse af dokumentet, som automatisk vises som downloads på forskellige sider med beskrivelsen afhængigt af kategorien. Jeg vil gerne kunne følge med på antallet af downloads til hvert dokument og begrænse d / l'erne for at undgå, at bot bremser webstedet. Er dette det rigtige plugin til jobbet?

Skål
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Jeg har brug for et plugin, hvor specificerede brugere kan uploade forskellige typer dokumenter i forskellige kategorier på mit wordpress-websted med en beskrivelse af dokumentet, som automatisk vises som downloads på forskellige sider med beskrivelsen afhængigt af kategorien.

Registrerede brugere kan uploade alle filer til en bestemt kategori, der definerer ved backend. For flere detaljer:
https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-documentation#toc-2-9-file-upload-form

Jeg vil gerne kunne følge med på antallet af downloads til hvert dokument og begrænse d / l'erne for at undgå, at bot bremser webstedet. Er dette det rigtige plugin til jobbet?

Du kan spore filerne, der er downloadet med et eller andet filter i vores plugin, for flere detaljer:
https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-documentation#toc-2-8-file-download-statistics
Imidlertid er begrænsningen for download-funktion ikke i øjeblikket mulig. Det kan bruges med kodetilpasning,
se vores krogdokumentation: https://www.joomunited.com/wp-file-download-developer-documentation

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
OK tak, ved du, om det er værd at vente på, indtil en Black Friday handler med at købe dette, eller skulle jeg bare gøre det nu og stoppe med at forsinke alt for at spare en buck eller to :)
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for dit svar.

OK tak, ved du, om det er værd at vente på, indtil en Black Friday handler med at købe dette, eller skulle jeg bare gøre det nu og stoppe med at forsinke alt for at spare en buck eller to :)

Undskyld for det sene svar. Vi kører Black Friday rabatkode (BFJU), du kan bruge denne til at forny eller købe vores plugins.