1. ChrisP99
  2. Pres-sale spørgsmål om WP File Download
  3. Onsdag den 4. september 2019
  4. Tilmeld via email
Hej,

Jeg spekulerer på, om det er muligt at tildele en mappe til en bestemt bruger.
Så mine kunder kan downloade indhold, der findes i egen mappe.

På denne måde kan jeg administrere alle filerne på en lettere måde i stedet for at have dem i 1 mappe og tildele dem pr. Bruger.
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Jeg spekulerer på, om det er muligt at tildele en mappe til en bestemt bruger.
Så mine kunder kan downloade indhold, der findes i egen mappe.

På denne måde kan jeg administrere alle filerne på en lettere måde i stedet for at have dem i 1 mappe og tildele dem pr. Bruger.

Ja, du kan indstille synligheden på kategori for en enkelt bruger i vores plugin.

For mere information: https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-documentation#toc-file-access-visibility

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
Tak, min chef har lige købt plugin, og vi spekulerer på, om vi kan have nye mapper som standard på private?
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med flere oplysninger.

vi spekulerer på, om vi kan have nye mapper som standard på private?

Ja, du kan gøre det ved at tilføje filter på kategori. Send os en billet (menu Support> Billet support).
Vores ansvarlige udvikler vil hjælpe dig med det.