1. Michael.eck3
  2. Pres-sale spørgsmål om WP File Download
  3. Onsdag den 4. marts 2020
  4. Tilmeld via email
Hej,

Er det muligt at modtage en testversion i et par dage for at teste dit plugin?

Vær hilset,
Michael Starck

Undskyld for at spørge, men jeg kunne ikke finde det overalt.
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Er det muligt at modtage en testversion i et par dage for at teste dit plugin?

Vi beklager, at vi ikke har nogen prøve / begrænset version, da vores plugin er open source.
Du kan tjekke vores demo online og dokumentation:

https://www.joomunited.com/wordpress-demo/wp-file-download/
https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-documentation

Men hvis du støder på problemer med kompatibilitet, kan den ansvarlige udvikler rette det for dig, eller vi kan refundere dig.