1. dteamturkey
  2. Pres-sale spørgsmål om WP File Download
  3. Torsdag den 12. marts 2020
  4. Tilmeld via email
Hej,
Jeg vil gerne spørge, om dit plugin dækker filens pysiske rute. Jeg vil ikke lade brugerne downloade filerne uden login eller dele linket et andet sted.
Jeg så nogle webadresser som eksempel.com/d0wkda9e=*R$%#$%^ på nogle websteder, da jeg downloadede noget. Din plugin kan gøre dette?
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Jeg vil gerne spørge, om dit plugin dækker filens pysiske rute. Jeg vil ikke lade brugerne downloade filerne uden login eller dele linket et andet sted.
Jeg så nogle webadresser som eksempel.com/d0wkda9e=*R$%#$%^ på nogle websteder, da jeg downloadede noget. Din plugin kan gøre dette?

Hver fil har sit eget link. Hvis brugere ikke har tilladelse, kan de ikke downloade selv kende linket.

Her er et eksempel på linket: https://www.sample.com/download/10/portrait-image.jpg

For øvrig har vi planlagt at frigive funktionen "adgangskode til filer og kategorier" i den fremtidige version.