1. aruizh
  2. Pres-sale spørgsmål om WP File Download
  3. Mandag den 2. december 2019
  4. Tilmeld via email
God eftermiddag, jeg har allerede installeret WP File manager-plugin og synkroniseringsplugin med dit ene drev, men mit spørgsmål er, hvordan du ændrer oprettelsesdatoen til en fil, der er uploadet i en skymappe. fordi det ikke lader mig ændre oprettelsesdatoen, så den kan rumme efter datoer
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Jeg har allerede installeret WP File manager-plugin og synkroniseringsplugin med dit ene drev, men mit spørgsmål er, hvordan man ændrer oprettelsesdatoen til en fil, der er uploadet i en skymappe. fordi det ikke lader mig ændre oprettelsesdatoen, så den kan rumme efter datoer

Vi understøtter ikke at ændre oprettelsesdatoen fra alle Cloud-servere, vi får bare filoplysningerne.