1. JamesMoltres
  2. Pres-sale spørgsmål om WP File Download
  3. Fredag ​​31. januar 2020
  4. Tilmeld via email
Hvordan fungerer Google Drive-udvidelsen?
Jeg arbejder på et sted, hvor jeg kan give downloads til større filer 100-500mb pr. Fil

Så jeg er ikke i stand til at være vært for dem på min server og lige nu, hvad jeg laver, er at sætte dem på google drev og få et link til hver fil og derefter oprette knapper på mine wordpress-indlæg.

Kan plugin overtage denne bit? Og hvis brugerne downloader, hvordan downloader de det?
De direkte trækker fra google drev, eller det proxyer dem gennem min webserver og server bruger dens båndbredde?
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Kan plugin overtage denne bit? Og hvis brugerne downloader, hvordan downloader de det?
De direkte trækker fra google drev, eller det proxyer dem gennem min webserver og server bruger dens båndbredde?

Filerne gemmes faktisk på Google-drev, men det downloades dine sky-filer via din server.

Efter dine spørgsmål flyttede jeg denne billet til kategorien WP File download.