1. dteamturkey
  2. Pres-sale spørgsmål om WP File Download
  3. Lørdag den 14. marts 2020
  4. Tilmeld via email
Hej,
det er muligt at sætte en grænsebaseret downloadet filtælling eller downloadede Megabyte (dagligt / månedligt osv.)
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

det er muligt at sætte en grænsebaseret downloadet filtælling eller downloadede Megabyte (dagligt / månedligt osv.)

Denne funktion er kun integreret med WooCommerce-produkter. For mere information:
https://www.joomunited.com/wordpress-products/wp-file-download/woocommerce-file-download-plugin

Mange tak!
Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Derudover vil jeg sige, at WP File Download har krog til udviklere til at tilføje tilpassede funktioner som denne: https://www.joomunited.com/wp-file-download-developer-documentation
Selvfølgelig har du brug for en php-udvikler for at gøre det, vi har også en liste over virksomheder, der laver tilpasset udvikling https://www.joomunited.com/web-development