1. Smugglaren
  2. Pres-sale spørgsmål om WP File Download
  3. Søndag 24. november 2019
  4. Tilmeld via email
Hej,
Jeg har et medlemsområde på WordPress. Jeg ønsker, at folk skal kunne downloade indhold fra mit websted.
På Google Drive (eller Dropbox) har jeg indholdet.
1. Jeg vil have, at folk skal downloade uden at have en ejet Google-drev (eller Dropbox) -konto (f.eks. Behøver ikke at logge på noget ware.)
2. Perfekt, hvis jeg kan ændre indholdet fra tid til anden uden at lave nye "links". Eksempel. Jeg opdaterer træningsmateriale i en mappe (eller en zip-fil), og jeg vil have dem til at få dem til at gå til stedet "hent den nyeste version" og få den nyeste version ;). Eksempel: Det kan være som 3 knapper med et klik med download. (1 knap siger - Seneste version, 2. knap siger anden nyeste version og 3. knap siger 3. seneste version - En jeg vil ikke ændre noget på min Homemeside - kun på google drev (eller dropbox).

Kan du gøre det her? // Mikael
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.
Som jeg ser, taler du med WP File download, så jeg flyttede denne billet til den rigtige kategori.

1. Jeg vil have, at folk skal downloade uden at have en ejet Google-drev (eller Dropbox) -konto (f.eks. Behøver ikke at logge på noget ware.)

Ja, du kan dele dine skyfiler via vores plugin.

2. Perfekt, hvis jeg kan ændre indholdet fra tid til anden uden at lave nye "links". Eksempel. Jeg opdaterer træningsmateriale i en mappe (eller en zip-fil), og jeg vil have dem til at få dem til at gå til stedet "hent den nyeste version" og få den nyeste version ;). Eksempel: Det kan være som 3 knapper med et klik med download. (1 knap siger - Seneste version, 2. knap siger anden nyeste version og 3. knap siger 3. seneste version - En jeg vil ikke ændre noget på min Homemeside - kun på google drev (eller dropbox).

Denne funktion er ikke mulig i vores plugin; Du kan dog oprette en sky-kategori, hvor al din dokumentation synkroniseres 2 måder fra cloud-server til vores plugin.
Så du har en download-knap i hver version.