1. capluis
  2. Pres-sale spørgsmål om WP File Download
  3. Torsdag den 12. september 2019
  4. Tilmeld via email
I et forretningsmiljø kan mange brugere muligvis have brug for eller være ansvarlige for dokumenterne, ofte kontrollerer chefen ofte ikke disse dokumenter, og hans medarbejder har brug for at administrere og gøre det hårde arbejde

I dette tilfælde kan jeg tildele mere end en bruger til en kategori? eksempel:

Ejeren af ​​mappen er LION, men der bruger mappen er CAT, i dette tilfælde ville ejeren af ​​mappen være LION, og brugeren med adgang til mappen ville være CAT, men LION har en ny medarbejder. HUND, så han har brug for CAT og HUND for at arbejde sammen! I dette tilfælde er ejeren af ​​mappen LION, men hvem der kan få adgang til mappen er LION CAT og LION selv for at være den rigtige ejer.

Det er muligt? Jeg så, at du kan specificere mapper til specifikke brugere, men det var jeg i tvivl om.
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

I et forretningsmiljø kan mange brugere muligvis have brug for eller være ansvarlige for dokumenterne, ofte kontrollerer chefen ofte ikke disse dokumenter, og hans medarbejder har brug for at administrere og gøre det hårde arbejde

I dette tilfælde kan jeg tildele mere end en bruger til en kategori? eksempel:

Ejeren af ​​mappen er LION, men der bruger mappen er CAT, i dette tilfælde ville ejeren af ​​mappen være LION, og brugeren med adgang til mappen ville være CAT, men LION har en ny medarbejder. HUND, så han har brug for CAT og HUND for at arbejde sammen! I dette tilfælde er ejeren af ​​mappen LION, men hvem der kan få adgang til mappen er LION CAT og LION selv for at være den rigtige ejer.

Det er muligt? Jeg så, at du kan specificere mapper til specifikke brugere, men det var jeg i tvivl om.

Beklager, denne funktion er ikke implementeret endnu. Som nogle anmodninger fra kunder overvejer vi det til en fremtidig version.