1. kailaackmann
  2. Pres-sale spørgsmål om WP File Download
  3. Torsdag den 13. februar 2020
  4. Tilmeld via email
Hej,

er det muligt at kombinere søgemaskinen og downloade temaer (standard / træ / tabel / gdd)?

Den kunne ikke se denne mulighed i dine demoer eller dokumentation.

Tilføjet et skærmbillede i tilfælde af at jeg ikke gjorde mig klar :)

YS KL
Vedhæftede filer (1)
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

er det muligt at kombinere søgemaskinen og downloade temaer (standard / træ / tabel / gdd)?

Denne funktion er ikke mulig i øjeblikket. Vi overvejer det til en fremtidig version efter brugernes krav.