1. Daniele
  2. Pres-sale spørgsmål om WP File Download
  3. Tirsdag den 24. marts 2020
  4. Tilmeld via email
1- Jeg vil gerne oprette et privat område for hver enkelt bruger
allerede registreret.
2- Tildel gratis filer til hver enkelt bruger
3- Tildel betalte filer til hver enkelt bruger
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

1- Jeg vil gerne oprette et privat område for hver enkelt bruger
allerede registreret.

Du kan indstille synligheden for enkeltbrugere / brugergrupper til at se filer på frontend med vores plugin.
Brugere, der får adgang til et indlæg / en side, vil se filerne, hvis de har tilladelse.

2- Tildel gratis filer til hver enkelt bruger
3- Tildel betalte filer til hver enkelt bruger

Uanset gratis eller betalte filer kan du tildele et par brugere til at se en fil.

For mere information:
https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-file-download/225-wp-file-download-files-and-categories#toc-file-access-visibility

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
Ok, men jeg vil gerne vide, om jeg kan sælge mine filer, har du en tilføjelse til at være i stand til at konfigurere stripe eller PayPal til salg?
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Sikker på at du kan, her er det addon, du kan bruge https://www.joomunited.com/wordpress-products/wp-file-download/woocommerce-file-download-plugin.
Addon tilføjer understøttelsen til WooCommerce.
WooCommerce har betalingsprocessorer Paypal og Stripe plus alle funktionerne i et komplet e-handelsplugin.

Fortæl mig venligst, hvis du har flere spørgsmål

Med venlig hilsen
Accepteret svarAfventer moderering
Ville det være muligt at bruge en demo med alle funktionerne for bedre at forstå, hvordan det fungerer? mange tak
Accepteret svarAfventer moderering
Hej Daniele,

Tak for dit svar.

Ville det være muligt at bruge en demo med alle funktionerne for bedre at forstå, hvordan det fungerer?

Jeg er ked af, at vi ikke har nogen prøveversion / begrænset version, da vores plugins er open source.
Men hvis du støder på problemer med kompatibilitet, kan vores ansvarlige udvikler rette det for dig, eller vi kan refundere dig.