1. Rose
  2. Pres-sale spørgsmål om WP File Download
  3. Onsdag den 4. september 2019
  4. Tilmeld via email
Kan anvendelser se (og downloade) et indeks over mappestrukturen og filerne?
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Kan anvendelser se (og downloade) et indeks over mappestrukturen og filerne?

Brugere kan se din mappestruktur, hvis du indstiller synligheden til at være offentlig i alle dine mapper.
Det er ikke muligt på nuværende tidspunkt at downloade strukturen i vores plugin.

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
Kan vi få rodmappen til at kræve et brugernavn og adgangskode, og har alle undermapper være synlige på, at du er logget ind i rodmappen (øverste niveau)?

Er der også et eksempel på en installation, hvor jeg kan se klienten / kunden vende side-grænsefladen?
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med flere oplysninger.

Kan vi få rodmappen til at kræve et brugernavn og adgangskode, og har alle undermapper være synlige på, at du er logget ind i rodmappen (øverste niveau)?

Det kan siges, at siden inklusive mapper og filer vil være tom for offentligheden. En bruger kan se rodmappen og dens sub, når han først er logget ind.
Du skal tilpasse en loginformular på siden om nødvendigt.

er der et eksempel på en installation, hvor jeg kan se klienten / kunden vende side-grænsefladen?

Jeg er ked af, at vi ikke har nogen prøveversion / begrænset version, da vores plugin er open source.

Du kan se vores demo: https://www.joomunited.com/wordpress-demo/wp-file-download/