1. Rose
  2. Pres-sale spørgsmål om WP File Download
  3. Torsdag 5. september 2019
  4. Tilmeld via email
Når brugere downloader alle filer i et mappetræ, holder det undermappen og filerne i denne undermappe?
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Når brugere downloader alle filer i et mappetræ, holder det undermappen og filerne i denne undermappe?

Du kan downloade alle filer i en aktuel kategori ad gangen, ikke med undermapperne og dens filer.

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
Så for at være klar, er svaret nej? Brugere kan ikke downloade alle filer og mapper fra rodmappen, skal du downloade mappe for mappe?
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for din besked.
Så for at være klar, er svaret nej? Brugere kan ikke downloade alle filer og mapper fra rodmappen, skal du downloade mappe for mappe?

Ja, det er muligt at downloade mappe efter mappe i øjeblikket.

Mange tak!
Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
Så for at være klart, kan brugere ikke downloade alle filer og mapper på én gang fra rodmappen, er det korrekt?
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Så for at være klart, kan brugere ikke downloade alle filer og mapper på én gang fra rodmappen, er det korrekt?

Ja, det stemmer ikke. Denne funktion er ikke implementeret endnu.