1. nixpix
  2. Pres-sale spørgsmål om WP File Download
  3. Tirsdag den 17. september 2019
  4. Tilmeld via email
I din funktionsliste angiver du:

Formular til upload af fil
Opret en tilpasset formular til upload af filer og indsæt den hvor som helst på dit websted. Du brugere vil være i stand til at indsende filer, og du kan vælge destinationen for filerne for at foretage en gennemgang inden offentliggørelse

Hvordan virker det?

Den ideel proces, vi leder efter, er som følger:

1. Registreret bruger uploader et dokument på frontend. Dokumentet er ikke offentliggjort.
2. En meddelelse sendes til administrator om, at en fil er blevet uploadet.
3. Administrator godkender og offentliggør dokumentet.
4. Dokumentet vises på frontend.

Er dette muligt med plugin?
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Formular til upload af fil
Opret en tilpasset formular til upload af filer og indsæt den hvor som helst på dit websted. Du brugere vil være i stand til at indsende filer, og du kan vælge destinationen for filerne for at foretage en gennemgang inden offentliggørelse

Hvordan virker det?

Du kan oprette kortkode til uploadformular ved indstillinger og derefter indsætte den i dit indlæg / side.
Så du skal vælge den kategori, hvor brugere vil uploade deres filer.
For mere information: https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-documentation#toc-2-9-file-upload-form

Den ideel proces, vi leder efter, er som følger:

1. Registreret bruger uploader et dokument på frontend. Dokumentet er ikke offentliggjort.
2. En meddelelse sendes til administrator om, at en fil er blevet uploadet.
3. Administrator godkender og offentliggør dokumentet.
4. Dokumentet vises på frontend.

Er dette muligt med plugin?

Af sikkerhedsmæssige årsager og for at undgå spam, skal brugerne logge ind for at uploade filer i vores plugin.
Når du har uploadet filer til den kategori, vil filer blive offentliggjort og sendt en anmeldelse, hvis du aktiverer det.
Godkendelsesfunktionen er ikke implementeret endnu, så du skal gøre det manuelt på nuværende tidspunkt.

Her er mit forslag: Først kan du indstille synligheden af kategori A for gruppen "Editor".
Så brugere i Editor-gruppen kan se Upload formular og uploade filer til kategori A på frontend.
Når du har kontrolleret disse filer på backend, kan du flytte dem til kategori B.
Eller du kan indstille Multi kategori for en fil, hvis du kun har nogle filer.
Endelig kan du dele kategori B til offentlige eller specifikke grupper.

For synligheden: https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-documentation#toc-file-access-visibility

PS: Jeg flyttede denne billet til den rigtige kategori - WP File download.