1. sgmeyer101
  2. Pres-sale spørgsmål om WP File Download
  3. Onsdag 19. februar 2020
  4. Tilmeld via email
Hej -

Jeg har en række specifikke spørgsmål relateret til WP File Download plug-in. Se nedenunder. Tak.

1. Tillader plug-in dig at oprette unikke links til hver fil? Hvis jeg f.eks. Sendte en e-mail til bestemte filer, kunne folk blive sendt til den fil / mappe via en URL?

2. Er der visse tilladelsesindstillinger i din OneDrive eller Google Drive påkrævet for at integrere?

3. Er der indhold, der uploades til indhold, direkte uploadet til platformen?