1. vongarrel
  2. Pres-sale spørgsmål om WP File Download
  3. Torsdag den 5. december 2019
  4. Tilmeld via email
Er det muligt for individuelle brugere at uploade dokumenter og tildele dem til deres mapper?

For eksempel:

Mandag bruger A upload filer til mappe A
Mandag uploader bruger B filer til mappe B
Tirsdag bruger A uploade filer til mappe A
etc.

Eller samles alle dokumenter i en stor mappe?
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.
Er det muligt for individuelle brugere at uploade dokumenter og tildele dem til deres mapper?

For eksempel:

Mandag bruger A upload filer til mappe A
Mandag uploader bruger B filer til mappe B
Tirsdag bruger A uploade filer til mappe A
etc.

Eller samles alle dokumenter i en stor mappe?

Brugere kan se formularen og uploade til den kategori på frontend, hvis de har adgang til den mappe.
Du kan vælge en kategori, når du opretter en kortkode til uploadformular. For mere information:
https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-documentation#toc-2-9-file-upload-form

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,
tak, men dette er 1 bibliotek / mappe til alle brugere, ikke?
Jeg vil have, at enhver bruger skal få sin egen mappe. er det muligt?

tak!
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med flere oplysninger.
men dette er 1 bibliotek / mappe for alle brugere, ikke?
Jeg vil have, at enhver bruger skal få sin egen mappe. er det muligt?

Ja, men på dit indlæg / side skal du oprette 3 uploadformularer (kortkode) til 3 brugere; for eksempel.
Derefter skal du indsætte 3 kortkoder på dit indlæg / side. Endelig på frontend vil det være:
Bruger A kan se uploadformularen i kategori A
Bruger B kan se uploadformularen til kategori B
Bruger C kan se uploadformularen til kategori C

Jeg ved, at dette er så manuelt; dette er dog kun i øjeblikket.

Mange tak!
Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
Dette er hvad jeg leder efter med et spørgsmål. Jeg vil have en bruger til at logge ind og blive omdirigeret til deres side med kort kode. Så det er en sikker side, hvor de kan uploade deres billeder. Er dette muligt?
Accepteret svarAfventer moderering
En ting. Jeg ser på at bruge et medlemskab plugin som ARMember. Tak
Accepteret svarAfventer moderering
Hej fahza,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Dette er hvad jeg leder efter med et spørgsmål. Jeg vil have en bruger til at logge ind og blive omdirigeret til deres side med kort kode. Så det er en sikker side, hvor de kan uploade deres billeder. Er dette muligt?

Når man åbner siden, vil der være en login-formular, hvis brugeren ikke er logget ind endnu.
Når de er logget ind, kan de se uploadformularen, hvis de har tilladelse. For mere information:
https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-documentation#toc-2-9-file-upload-form

Jeg ser på at bruge et medlemskab plugin som ARMember.

Ja, vi er baseret på WP-roller, det betyder, at vores plugin får de roller, du ser, når du opretter nye brugere.
Du kan justere indstillingerne ved WP File Download> Konfiguration> Brugerroller, for mere information:

https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-documentation#toc-file-management

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
Hej, jeg er nødt til at vide Er katogeejeren ved, hvem der uploader filen fra formularen til uploade-form, ikke e-mail-meddelelse fra kategorien ejer-betjeningspanel?
Tak for dit fantastiske plugin
Accepteret svarAfventer moderering
Hej IslamAboAsd,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Jeg har brug for at vide, kender catogery-ejeren, hvem der uploader filen fra formularen til uploade-form, ikke e-mail-meddelelse fra kategorien ejer-betjeningspanel?

Denne mulighed implementeres ikke i vores plugin; Du kan dog bruge vores filter "Wpfd_before_upload_file"
i vores udviklerdokumentation for at få oplysningerne. For mere information:

https://www.joomunited.com/wp-file-download-developer-documentation

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
Hej IslamAboAsd, tak for at kontakte os her om denne udvidelse.
Jeg har brug for at vide, kender catogery-ejeren, hvem der uploader filen fra formularen til uploade-form, ikke e-mail-meddelelse fra kategorien ejer-betjeningspanel?
Denne mulighed implementeres ikke i vores plugin; Du kan dog bruge vores filter "Wpfd_before_upload_file"
i vores udviklerdokumentation for at få oplysningerne. For mere information: https://www.joomunited.com/wp-file-download-developer-documentationHope det hjælper!
Skål,

Hej Cheers,
Tak for din gentagelse til mig
men jeg prøver med dette filter, men det kan jeg ikke
Kan du sende til den bedste måde at bruge dine filtre på?
eller kunne du tilføje denne funktion?
Jeg gjorde det med plugins-filer, bare tilføj nogle kode i wp-file-download / app / admin / views / files / tpl / default.php
til ekko-brugernavn.
det er fornuftigt at vide, hvem der uploader filen.
Accepteret svarAfventer moderering
Hej IslamAboAsd,

Tak for dit svar.

Kan du sende til den bedste måde at bruge dine filtre på?
Jeg gjorde det med plugins-filer, bare tilføj nogle kode i wp-file-download / app / admin / views / files / tpl / default.php
til ekko-brugernavn.
det er fornuftigt at vide, hvem der uploader filen.

Jeg er ikke sikker på, hvad det tekniske angår, så send os en billet (menu Support> Ticket support).
Vores ansvarlige udvikler tager et kig på det.

eller kunne du tilføje denne funktion?

Vi overvejer at implementere i fremtiden efter brugernes efterspørgsel.