1. Casanueva
  2. Pres-sale spørgsmål om WP File Download
  3. Tirsdag den 26. november 2019
  4. Tilmeld via email
Hej,

Jeg har en Wordpress Multisite og jeg skal vide, om dette plugin er kompatibelt med ACF (Advancede Custom Fields). Lad mig fortælle mig min sag: Jeg har en ACF-formular, og jeg har brug for, at i denne form eller på den side, jeg har formen, kan brugerne uploade filer, og at disse filer er knyttet til det indlæg, der blev oprettet, når de indsendte formularen . Er dette muligt?

Tak på forhånd!
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Jeg har en Wordpress Multisite og jeg skal vide, om dette plugin er kompatibelt med ACF (Advancede Custom Fields). Lad mig fortælle mig min sag: Jeg har en ACF-formular, og jeg har brug for, at i denne form eller på den side, jeg har formen, kan brugerne uploade filer, og at disse filer er knyttet til det indlæg, der blev oprettet, når de indsendte formularen . Er dette muligt?

Beklager, denne funktion er ikke mulig med vores plugin i øjeblikket.

Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
Jeg kan se, at brugere kan uploade filer i frontend, men dokumentationen siger, at brugerne skal logges, men hvor?
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med flere oplysninger.
Jeg kan se, at brugere kan uploade filer i frontend, men dokumentationen siger, at brugerne skal logges, men hvor?

Ja, det betyder, at brugere kan se uploadformular og uploade filer efter at have logget ind på dit websted.
Loginformularen vises ikke i området uploadformular, når brugerne ikke logger på systemet.
Det skal tilpasses, hvis du vil have det på den måde.