1. travisty
  2. Pres-sale spørgsmål om WP File Download
  3. Torsdag 20. februar 2020
  4. Tilmeld via email
Hej,

Jeg vil gerne bruge dette plugin til at administrere en sektion for download af forhandlere til en klient.

De har forskellige typer forhandlere, der har brug for adgang til filer baseret på deres forhandlerniveau.

Jeg ser, at plugin allerede har brugerroller (admin, editor, bidragyder, kunde,). Er det muligt at tilføje nye brugertyper til disse roller, så det ville være lettere at administrere de filer, som forhandlerne har adgang til?

Enhver hjælp vil blive værdsat.
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Jeg ser, at plugin allerede har brugerroller (admin, editor, bidragyder, kunde,). Er det muligt at tilføje nye brugertyper til disse roller, så det ville være lettere at administrere de filer, som forhandlerne har adgang til?

Ja, vores plugin er baseret på WP-roller, så du kan oprette flere roller med tredjeparts plugins.
F.eks .: User Role Editor, Role Editor, ...

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
Tak for svaret. Et spørgsmål mere.

Styrer WordPress-roller, hvem der kan oprette og tilføje filer, eller hvem der kan se og downloade filer?

Jeg er nødt til at kontrollere, hvem der kan se og downloade filer, ikke hvem der kan uploade nye filer eller tilføje nye kategorier.

Tak
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med flere oplysninger.

Styrer WordPress-roller, hvem der kan oprette og tilføje filer, eller hvem der kan se og downloade filer?

Jeg er nødt til at kontrollere, hvem der kan se og downloade filer, ikke hvem der kan uploade nye filer eller tilføje nye kategorier.

Du kan indstille brugerroller for vores plugin, det er til backend-websted, for mere information:
https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-documentation#toc-manage-personal-user-file-repository

Og hvis du vil indstille synlighed for filer på frontend, kan du se denne del nedenfor:
https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-documentation#toc-file-access-visibility