1. srackers
  2. Pres-sale spørgsmål om WP File Download
  3. Onsdag 5. februar 2020
  4. Tilmeld via email
Er WordPress File Manager i stand til at begrænse filerne fra Google i stand til at gennemgå / indeksere filnavne? Vi vil gerne bruge plugin på en del af vores websted, som du kun kan få adgang til, når du er logget ind. Dokumenterne indeholder personlige oplysninger, så vi ikke ønsker, at folk kan google filnavnet og se PDF-filer. Er der en indstilling, der 100% begrænser synligheden, og kun en bestemt brugerrolle kan se det?
tak skal du have
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Er WordPress File Manager i stand til at begrænse filerne fra Google i stand til at gennemgå / indeksere filnavne? Vi vil gerne bruge plugin på en del af vores websted, som du kun kan få adgang til, når du er logget ind. Dokumenterne indeholder personlige oplysninger, så vi ikke ønsker, at folk kan google filnavnet og se PDF-filer.

Det indekserer ikke dine filer fra Google Drev.

Er der en indstilling, der 100% begrænser synligheden, og kun en bestemt brugerrolle kan se det?

Ja, du kan indstille tilladelse til enkeltbrugere eller brugergruppe. For mere information:

https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-documentation#toc-file-access-visibility