1. JoomKontenter
  2. Pres-sale spørgsmål om My Maps location
  3. Torsdag den 30. januar 2020
  4. Tilmeld via email
Er det muligt at skjule eller deaktivere linket for "detaljer"? Vi ønsker, at brugeren skal være på kortet med oversigtsoplysninger.
Accepteret svarAfventer moderering
@JoomKontenter
Ja, du kan gøre hjælperoverskridelse. I hjælperoverskridelse kan du finde hjælperfilen for min kortplacering i skabelonen.
der på linje 2629 er der en funktion offentlig statisk funktion getUrlLink ($ vare)
i slutningen kan du se com_mymaplocations, der sender til url-link
udskift koden der med
$url="javascript::void(0)";
Hvis der er noget, bedes du oprette en billetsupport.