1. Mangosteen93
  2. Pres-sale spørgsmål om My Maps location
  3. Søndag 8. marts 2020
  4. Tilmeld via email
Hej gutter

Jeg vil spørge, om din My Maps location-komponent kan vise kort i en K2-vare.

Jeg mener, den måde, du viste i dit dokument 2.5 Vis placeringer på frontend og 3. tip: En redaktørknap til at vise enkelt eller flere placeringer i enhver editor.
Ligesom med den normale Joomla-artikel, men jeg vil vide, om denne funktion kan bruges på et K2-objekt på samme måde.

i så fald vil jeg også vide, hvilken K2-version støtter du.

Forresten, hvis jeg betaler for dette, hvor kan jeg få din udviklingsstøtte? Gennem en anden kontaktinformation?

Tak.
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Jeg vil spørge, om din My Maps location-komponent kan vise kort i en K2-vare.

Jeg mener, den måde, du viste i dit dokument 2.5 Vis placeringer på frontend og 3. tip: En redaktørknap til at vise enkelt eller flere placeringer i enhver editor.
Ligesom med den normale Joomla-artikel, men jeg vil vide, om denne funktion kan bruges på et K2-objekt på samme måde.

Ja, vores My map placering, som er integreret med K2, fungerer godt på den nyeste version af K2.

i så fald vil jeg også vide, hvilken K2-version støtter du.

Vores udvidelse fungerer godt på den nyeste version af K2. Fortæl os det, hvis du støder på problemer.

Forresten, hvis jeg betaler for dette, hvor kan jeg få din udviklingsstøtte? Gennem en anden kontaktinformation?

Du kan give os en billetsupport på: https://www.joomunited.com/support/ticket-support