1. fyreflyX
  2. Pres-sale spørgsmål om My Maps location
  3. Mandag 16. marts 2020
  4. Tilmeld via email
Forsøgte at indsende billet, men jeg får en fejl
OBS: Formularen er allerede sendt!

Jeg forsøgte at oprette en billet til My Maps Location, efter installation / konfiguration, giver nedenstående fejl

Fejl
Du er ikke autoriseret til at se denne ressource.

Vil sende link / login-legitimationsoplysninger, når jeg kan oprette en billet.
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Forsøgte at indsende billet, men jeg får en fejl
OBS: Formularen er allerede sendt!

Jeg forsøgte at oprette en billet til My Maps Location, efter installation / konfiguration, giver nedenstående fejl

Fejl
Du er ikke autoriseret til at se denne ressource.

Vil sende link / login-legitimationsoplysninger, når jeg kan oprette en billet.

Som jeg ser, har du allerede tabt os en billet # 65306018717, hvor vi vil svare dig.