1. Rik Brown
  2. Pres-sale spørgsmål om My Maps location
  3. Lørdag den 21. marts 2020
  4. Tilmeld via email
Vi er et rejsewebsted med over 28.000 byer / lokationer globalt, hvor vi kan sælge boliger.

1) Vil importfunktionen give os mulighed for at importere den mængde byoplysninger efter csv-fil?

Dataene for hver by vil omfatte:

• Bynavn
  • Stat / provins
    Land
    Breddegrad
    Længde
    URL (der linker til vores server for at få vist hotellerne i denne by / placering)

Det ville også være godt, hvis det kunne gemme vores eget ID for hvert sted, så vi kan opdatere hver datarække om nødvendigt.

2) Når en bruger først vælger en bestemt by, ville den også være "udboret" og være i stand til at kortlægge individuelle hoteller i den by ved hjælp af ovenstående csv-data? (I nogle byer, såsom Paris, har vi tusinder af individuelle hotelplaceringer).

Som ovenstående ville vi have hotellets navn, adresse, breddegrad, længdegrad osv.

3) Bruger folk dette med GTranslate (vi bruger) til flersprogede kort?

Ser frem til at høre fra dig.

Tak. - Rik
Accepteret svarAfventer moderering
@Rik Brown
1) Vil importfunktionen give os mulighed for at importere den mængde byoplysninger efter csv-fil?
csv-import understøttes på mine kortsteder. men sørg for, at serveren er nok kraftig til at håndtere en sådan anmodning.
ellers skal du oprette en del af kun 1000 placeringer og importere.
Vores csv-format følger vedhæftet i zip-format.
2) Når en bruger først vælger en bestemt by, ville den også være "udboret" og være i stand til at kortlægge individuelle hoteller i den by ved hjælp af ovenstående csv-data?
Ja, du er nødt til at aktivere landets statsfilter. Og dette vil skifte dropdown til statens amt og land.
3) Bruger folk dette med GTranslate (vi bruger) til flersprogede kort?
gtranslate, du kan bruge, og det fungerer. Du kan også bruge sprogoversættelse af joomla.