1. gm7
  2. Pres-sale spørgsmål om My Maps location
  3. Torsdag 05. marts 2020
  4. Tilmeld via email
Er udvidelsen egnet til at oprette en butikslokaler med Google Maps?

Er det muligt at indsætte placeringer, der ikke er geografisk placeret af Google ved at tildele dem brugerdefinerede positioner med ikoner?

Hvad er forskellen mellem API på Google Maps og Google Maps Platform?
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Er udvidelsen egnet til at oprette en butikslokaler med Google Maps?

Er det muligt at indsætte placeringer, der ikke er geografisk placeret af Google ved at tildele dem brugerdefinerede positioner med ikoner?

Ja, du kan oprette nye positoner med de tilpassede markører og beskrivelse af værktøjstip om nødvendigt.
Fordi vi er baseret på google kortdata til gengivelse af kort.

Hvad er forskellen mellem API på Google Maps og Google Maps Platform?

Du skal oprette API-nøgle for at bruge Google map på vores udvidelse. For mere information:
https://www.joomunited.com/documentation/my-maps-location-documentation#toc-2-1-get-a-google-maps-api-key-2

Og du kan tjekke vores demoside: https://www.demo-joomunited.com/my-maps-location/location-search