1. [email protected]
  2. Pres-sale spørgsmål om Linky Map
  3. Torsdag 05. marts 2020
  4. Tilmeld via email
HEJ,

Efter at have opsat et kort med markører på indstillet som 2 forskellige farver så siges rødt for kunder og blåt for distributører. Er det muligt med LINKY MAP at derefter have filterknapper på fronten, så brugeren kan vælge at filtrere kortet for bare at vise sig forhandlere? Hilsen Dan
Accepteret svarAfventer moderering
@enquiries
Du skal oprette 2 kort og oprette dropdown og ved hjælp af filter og ved hjælp af javascript ajax skal du vise skjule dem.
Accepteret svarAfventer moderering
HI Alax, tak for svaret, kan jeg bare afklare, så hvis jeg opretter 2 kort, er det muligt at have både kort 1 og kort 2 markører vises sammen oprindeligt på et enkelt kort? Filtrer derefter derfra ved hjælp af ajax Hilsen Dan
Accepteret svarAfventer moderering
Lad mig forklare igen
skal du tilføje 2 kort i modulet ved hjælp af linkymap.
Giv div-navnet og sæt en div til css-display: ingen
derefter på grundlag af klikbegivenhed java script viser dem skjule og vise.
Accepteret svarAfventer moderering
Hej Alax,

Jeg forstår forklaringen tak. Men mit spørgsmål var "Er det muligt, at både kort 1 og kort 2 markører vises sammen på et enkelt kort" Da jeg vil vise alle markører til at begynde med ved belastning, og så vil filteret være der som en mulighed for brugeren. Hilsen Dan
Accepteret svarAfventer moderering
@Denne email adresse er beskyttet mod spambots. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
tusind tak for dit venlige spørgsmål.
Dette er ikke muligt uden oprettelse af 2 map.we har ikke nogen filtrering i øjeblikket. Den eneste måde at gøre det på er at oprette kort og vise skjule dem ved hjælp af javascript.
Accepteret svarAfventer moderering
Hej Alax,

Stor tak for afklaring. Hilsen Dan