1. wherwell
  2. Pres-sale spørgsmål om Droptables
  3. Søndag 26. januar 2020
  4. Tilmeld via email
Jeg administrerer webstedet for Wherwell History Group. Jeg har et Excel-regneark, som er et katalog over gamle fotos, som har kolonner til unik id, dato, titel, placering, beskrivelse osv. Jeg leder efter anbefalinger til, hvordan man uploader / viser regnearket. Hovedkravet er, at brugere skal vælge eller holde musepekeren på et katalogemne og se en foto-miniature, der valgfrit kan tage dem til et billede i fuld størrelse eller et objekt i et lysbilledshow eller et billede i en artikel. Ideelt set vil jeg gerne uploade alle fotos til en mediemappe "på én gang" og adressere dem via det unikke id. Jeg er parat til at kode billedlinket ved hjælp af et uddrag af html, der er integreret i regnearket, hvis det er nødvendigt. Vil Droptables (på Joomla) give mig denne funktionalitet?
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os.
Du kan liste billeder i tabellen ved hjælp af droptables og tilføje et link på det, det er ikke et problem. Problemet, jeg ser med et regneark til en fotoliste, er ydelsen. Afhængigt af antallet af billeder, du har, vil det være et super stort bord at indlæse, og det kan tage evigt at indlæse på små forbindelser.

I dette tilfælde ville jeg i stedet bruge Droppics, du kan tilføje links til artikler fra billeder i slideshow eller i gallerier.

Håber det hjælper.