1. gix
  2. Pres-sale spørgsmål om Dropfiles
  3. Fredag ​​den 31. maj 2019
  4. Tilmeld via email
Hej
er der en måde at forbinde et mappenavn (brugernavn eller id) med en bruger til?

vi skal uploade filer på server via ftp (tusind af brugere)
filer gemmes i mapper, og hver bruger har sin mappe

eksempel
mappenavn: USER1
Brugeradgang: Kun USER1

manuelt en efter en er umulig at klare

med dopfiles er det muligt at uploade filer ved hjælp af en notation (brugernavn jeg formoder) og når brugeren klikker på Myfolder MENU kan han kun se sine filer?
Accepteret svar Afventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.
med dropfiles er det muligt at uploade filer ved hjælp af en notation (brugernavn jeg formoder), og når brugeren klikker på Myfolder MENU kan han kun se sine filer?

Det er ikke muligt at uploade filer til FTP med brugerens tilladelsesbegrænsning. Du kan uploade filer til FTP og derefter importere dem til Dropfiles.
Derefter indstiller du brugerens tilladelse til hver kategori. Fordi hver fil upload til Dropfiles er krypteret.
For mere information: https://www.joomunited.com/documentation/dropfiles-documentation#toc-4-2-file-importer

Håber du forstår!
  1. mere end en måned siden
  2. Pres-sale spørgsmål om Dropfiles