1. petrovicivan
  2. Pres-sale spørgsmål om Dropfiles
  3. Torsdag den 6. juni 2019
  4. Tilmeld via email
Hej,

Kan jeg gøre upload-mappe til hver bruger saparat?
Jeg vil gerne lave en form for spørgsmål og end proide-brugere mulighed for at uploade op til 20-30 GB pr. Bruger af dokumenter til min Homemeside.

Tak
Ivan
Accepteret svar Afventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.
Kan jeg lave upload-mappe for hver bruger separat?

Ja, du kan indstille en enkelt bruger for at få adgang til en kategori. Du kan se File upload formular her:
https://www.joomunited.com/documentation/dropfiles-documentation#toc-4-4-frontend-file-management
Jeg vil gerne stille spørgsmålstegn og give brugerne mulighed for at uploade op til 20-30 GB pr. Bruger af dokumenter til min Homemeside.

Funktionen til at indstille kapacitetsgrænsen for brugere at uploade er ikke mulig i øjeblikket.

Håber det hjælper!
Skål,
  1. mere end en måned siden
  2. Pres-sale spørgsmål om Dropfiles
  3. # 1
Accepteret svar Afventer moderering
Hej,

Ja, du kan indstille en enkelt bruger for at få adgang til en kategori. Du kan se File upload formular her:
https://www.joomunited.com/documentation/dropfiles-documentation#toc-4-4-frontend-file-management

Jeg vil oprette websted for 200-300 brugere, der vil uploade deres dokumenter om 10-15 dage. De vil uploade yderligere dokumenter efter denne 10-15 dage. Kan disse uploads være i separate mapper for hver bruger, så jeg kan gennemgå alle dokumenter senere?

Funktionen til at indstille kapacitetsgrænsen for brugere at uploade er ikke mulig i øjeblikket.

Jeg tænkte på PHP upload grænse. Er det muligt at uploade mere end PHP upload_max_filesize og post_max_size? Hvordan fungerer dette med Google Drive integration?

Tak,
Ivan
  1. mere end en måned siden
  2. Pres-sale spørgsmål om Dropfiles
  3. # 2
Accepteret svar Afventer moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med flere oplysninger.
Jeg vil oprette websted for 200-300 brugere, der vil uploade deres dokumenter om 10-15 dage. De vil uploade yderligere dokumenter efter denne 10-15 dage. Kan disse uploads være i separate mapper for hver bruger, så jeg kan gennemgå alle dokumenter senere?

Beklager, denne funktion er ikke mulig med vores Dropfiles i øjeblikket.
Jeg tænkte på PHP upload grænse. Er det muligt at uploade mere end PHP upload_max_filesize og post_max_size? Hvordan fungerer dette med Google Drive integration?

Ja, det er muligt at uploade en fil, der har større størrelse end upload_max_filesize.
For Google Drev synkroniseres filer fra Google til Dropfiles. Selvfølgelig gemmes filer ikke på din server, og viser bare filoplysningerne i Dropfiles.
Du kan gå her for flere detaljer:
https://www.demo-joomunited.com/dropfiles/google-drive-demo
https://www.joomunited.com/documentation/dropfiles-documentation#toc-6-3-how-it-works-what-can-i-do-with-gg-drive-

1. mere end en måned siden
  2. Pres-sale spørgsmål om Dropfiles