1. avikosta
  2. Pres-sale spørgsmål om Dropfiles
  3. Onsdag den 12. juni 2019
  4. Tilmeld via email
Hej, jeg antager, at de fleste af mine forudgående spørgsmål er relateret til brugerdefineret arbejde -
Mit websted har flere brugere, og jeg planlægger at bruge denne udvidelse for at give alle brugere mulighed for at administrere et privat område, hvor han kan uploade filer, og kun den bruger (forfatteren) vil kunne få adgang til filer og administrere / redigere / slette dem.

Her er mine spørgsmål, hvis funktionerne ikke findes, så lad mig vide, om det er muligt at gøre det som brugerdefineret arbejde -
1) Integration af tredje lager - Er det muligt at give brugeren mulighed for at integrere sin egen konto med sin personlige dropbox eller google drive-konto, så de filer, han har på webstedet - vil også blive synkroniseret med hans personlige drev? (Hvis ikke, bedes du fortælle mig, om det er muligt)

2) Er det muligt at oprette en upload-side for hver bruger (måske ved at bruge et bruger-id på linket) - så filer, der blev uploadet ved hjælp af dette formular, vil brugeren få en meddelelse om, at den nye fil blev uploadet til sin konto - og spørg brugeren, hvis han godkender filen eller benægter den?
Hvis brugeren ikke godkendte inden for 14 dage, vil vi slette filen.

3) Hvis det er muligt at tilføje brugerdefinerede felter til sådan uploadformular?

4) Er det muligt at tilføje brugerdefinerede felter i henhold til en valgt kategori? for eksempel hvis jeg vil uploade en pdf til kategorien blodprøve, vil jeg gerne tilføje læge navn, testdato og så videre.

5) Er det muligt at vise en bruger - en side med en bestemt kategori - for eksempel side til en blodprøve, side for x-stråler, side for dokumenter

6) gør det muligt for en slutbruger at oprette undermapper om kategoristyring?

7) Er der integration med Easy Social?

8) Støtter opskriftsformularens genoptagelse?

9) Har du API til at gemme filer under en bestemt brugerdokumentmappe, som blev oprettet af vores system - for eksempel en pdf-fil, som det, der oprettes af mit system, også vil blive gemt under brugerdokumentmappen.
Accepteret svar Afventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.
Lad mig prøve at svare på dine spørgsmål efterfølgende.
1) Integration af tredje lager - Er det muligt at give brugeren mulighed for at integrere sin egen konto med sin personlige dropbox eller google drive-konto, så de filer, han har på webstedet - vil også blive synkroniseret med hans personlige drev? (Hvis ikke, bedes du fortælle mig, om det er muligt)

Du kan oprette forbindelse til en konto for hver cloud server med vores Dropfiles.
2) Er det muligt at oprette en upload-side for hver bruger (måske ved at bruge et bruger-id på linket) - så filer, der blev uploadet ved hjælp af dette formular, vil brugeren få en meddelelse om, at den nye fil blev uploadet til sin konto - og spørg brugeren, hvis han godkender filen eller benægter den?
Hvis brugeren ikke godkendte inden for 14 dage, vil vi slette filen.

Denne funktion er ikke mulig i øjeblikket.
3) Hvis det er muligt at tilføje brugerdefinerede felter til sådan uploadformular?
4) Er det muligt at tilføje brugerdefinerede felter i henhold til en valgt kategori? for eksempel hvis jeg vil uploade en pdf til kategorien blodprøve, vil jeg gerne tilføje læge navn, testdato og så videre.

Du skal bruge brugerdefineret kode, hvis du vil tilføje brugerdefinerede arkiver til en uploadformular.
5) Er det muligt at vise en bruger - en side med en bestemt kategori - for eksempel side til en blodprøve, side for x-stråler, side for dokumenter

Ja, du kan tilføje kategorier i en artikel ved editor-knappen.
Venligst gå her for flere detaljer: https://www.joomunited.com/documentation/dropfiles-documentation#toc-2-1-manage-files-from-article
6) gør det muligt for en slutbruger at oprette undermapper om kategoristyring?

Ja, sikker på, om brugerne også har adgang til Dropfiles dashboard fra backend og frontend.
7) Er der integration med Easy Social?

Jeg er ikke sikker på, hvilken funktion du vil integrere her, men du kan indsætte filer / kategorier i indlæg i Easy blog.
8) Støtter opskriftsformularens genoptagelse?

Ja, du kan uploade flere filer ad gangen eller uploade en efter en med upload formular på frontend.
9) Har du API til at gemme filer under en bestemt brugerdokumentmappe, som blev oprettet af vores system - for eksempel en pdf-fil, som det, der oprettes af mit system, også vil blive gemt under brugerdokumentmappen.

Beklager, denne funktion er umulig med vores udvidelse.

PS: Som dit krav tror jeg, du har brug for kontakt til vores partnere for at tilpasse disse funktioner.
For mere information: https://www.joomunited.com/web-development

1. mere end en måned siden
  2. Pres-sale spørgsmål om Dropfiles