1. tbuchanan
  2. Pres-sale spørgsmål om Dropfiles
  3. Mandag den 2. september 2019
  4. Tilmeld via email
Hej,

Hvad er uploadstørrelsen for filstørrelse, når der uploades via frontend?

Eller bruger Dropfile PHP-indstillinger upload_max_filesize-indstillinger?

Fortæl ASAP.

Tak
Accepteret svar Afventer moderering
Hej,

Den maksimale uploadfilstørrelse er ikke begrænset af dine serverindstillinger. Vi bruger et bibliotek, der tillader upload af enorme filer ved at opdele dem i flere stykker og derefter samle dem igen. Du kan dog stadig begrænse filoverførselsstørrelsen ved hjælp af en indstilling Dropfiles.

1. mere end en måned siden
  2. Pres-sale spørgsmål om Dropfiles