1. HDcms
  2. Forhandler spørgsmål og funktion anmodning om Speed Cache
  3. Onsdag den 4. marts 2020
  4. Tilmeld via email
Hej,
forslag om at sætte et notatinputfelt på hver linje i "Administrer cache ved URL'er", fordi jeg ikke længere ved, om det var dig eller jeg, der har foretaget handlingen, og hvis det er nødvendigt
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak fordi du tilføjede din funktionsanmodning her.

forslag om at sætte et notatinputfelt på hver linje i "Administrer cache ved URL'er", fordi jeg ikke længere ved, om det var dig eller jeg, der har foretaget handlingen, og hvis det er nødvendigt

Dette lyder nyttigt i dit tilfælde, men vi er nødt til at tjekke dens popularitet for en fremtidig udgivelse!