1. harrystymiest
  2. Funktion ideer til WP Media Folder
  3. Tirsdag den 25. februar 2020
  4. Tilmeld via email
På Google-delte drev ville det være godt at kunne låse et sted til et delt drev for at samarbejde med en klient
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak fordi du tilføjede din funktionsanmodning her.

På Google-delte drev ville det være godt at kunne låse et sted til et delt drev for at samarbejde med en klient

Når du forbinder dit WP-sted til Google drevkonto, oprettes en mappe, der svarer til webstedet.
Jeg er ikke sikker på, at det er det, du mener her. Kontroller vores vedhæftede fil.

Skål,
Vedhæftede filer (1)
Accepteret svarAfventer moderering
Jeg leder efter en klient på deres side i mediebiblioteket for ikke at være i stand til at navigere uden for det delte drev, jeg har oprettet dem med (så de ikke kan se en anden klients materiale). Jeg forbinder alle sider med min gsuite konto, og de får adgang til delingsdrevet via deres egen gmail-konto. Jeg skjuler derefter muligheden for at ændre WP media folder-indstillingerne fra deres brugerkonto