1. monagraphic
  2. Funktion ideer til WP File Download
  3. Onsdag den 29. januar 2020
  4. Tilmeld via email
Hej,

Jeg ville ønske, kunne vælge flere mapper for at ændre indstillinger for den valgte eveyr-mappe.
For eksempel har jeg alle mine forældres mapper private, men ikke min undermappe.

Jeg har omkring 100 mapper, og det er ikke muligt for mig at ændre det en efter en ...

Med venlig hilsen.
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os.
Dette er ikke noget, vi kan gøre lige nu, men vi har planlagt en fremtidig version til at implementere arvelige adgangsrettigheder på kategorier.

Betydning af at ændring af adgangskoder for rodkategori som en mulighed anvendes til alle underkategorier.
Jeg vil også tilføje din anmodning til funktionsanmodningen.