1. Democracy Corps
  2. Funktion ideer til WP File Download
  3. Fredag ​​den 7. februar 2020
  4. Tilmeld via email
Hej drenge
Det tog mig lang tid at opdage, at kolonnegrænsen mellem mapperne og filerne kunne trækkes. Hvad der skete var, at kolonnen til mapperne var så smal, at du ikke kunne læse mappenavnene. Når du aktiverer inputfeltet til mappenavnet, og kolonnen er for smal, er feltet indstillet til at placere en ellipse og skjule de resterende tegn. Jeg troede, at jeg skulle udskrive mine mappenavne i notesblok og kopiere og indsætte dem i feltet for at sikre stavemåden.

På bagsiden tænkte jeg, at filmetatadatasøjlen skulle kunne trækkes. Når jeg først har valgt en fil, der skal opdateres, behøver jeg ikke, at hele midterdelen af ​​skærmen optages af de fil (er), der er anført der. Mens de er meget synlige, vil jeg stadig øge bredden på kolonnen, der indeholder metadatafelterne.

Tak venligst,
Vedhæftede filer (1)
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak fordi du tilføjede din funktionsanmodning her.

Det tog mig lang tid at opdage, at kolonnegrænsen mellem mapperne og filerne kunne trækkes. Hvad der skete var, at kolonnen til mapperne var så smal, at du ikke kunne læse mappenavnene. Når du aktiverer inputfeltet til mappenavnet, og kolonnen er for smal, er feltet indstillet til at placere en ellipse og skjule de resterende tegn. Jeg troede, at jeg skulle udskrive mine mappenavne i notesblok og kopiere og indsætte dem i feltet for at sikre stavemåden.

På bagsiden tænkte jeg, at filmetatadatasøjlen skulle kunne trækkes. Når jeg først har valgt en fil, der skal opdateres, behøver jeg ikke, at hele midterdelen af ​​skærmen optages af de fil (er), der er anført der. Mens de er meget synlige, vil jeg stadig øge bredden på kolonnen, der indeholder metadatafelterne.

Dette er så nyttigt, hvis brugerne har et langt navn i kategorier. Det ville være perfekt, hvis plugin gemte den sidste grænseføring.
Vi vil alligevel huske det for en fremtidig udgivelse!