1. KKale
  2. Funktion ideer til WP File Download
  3. Tirsdag den 11. februar 2020
  4. Tilmeld via email
WP Download-fil giver dig mulighed for at kontrollere, hvem der kan se kategorier, underkategorier og filer på frontend via afsnittet Synlighed i indstillingerne.
Er disse en lignende funktion, hvor kun visse brugere kan uploade / vise til bestemte kategorier og skjule de andre kategorier?
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Er disse en lignende funktion, hvor kun visse brugere kan uploade / vise til bestemte kategorier og skjule de andre kategorier?

Denne funktion er ikke mulig, brugere kan oprette, se og uploade til deres egne kategorier i øjeblikket.
Du kan indstille rollen for brugere. Gå her for mere information:

https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-documentation#toc-manage-personal-user-file-repository