1. CHS
  2. Funktion ideer til WP File Download
  3. Onsdag 5. februar 2020
  4. Tilmeld via email
I backend kan du definere sorteringskriterier for hver kategori (som: sorter efter titel, faldende). Men det ser ud til, at forældrekategorien overskriver indstillingen i kategorien underordnet.

I mine øjne giver det absolut ingen mening, at forældrekategorien overskriver indstillingen i børnekategorierne. Hvis dette er bevidst, skal indstillingen ikke være mulig i kategorierne under børn.

BTW Jeg tror, ​​at trævisningen ikke fungerer korrekt i den forstand ovenfor, fordi trævisningen er sorteret som justeret i underkategorien (i det mindste synes jeg det).
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak fordi du tilføjede din funktionsanmodning her.

I backend kan du definere sorteringskriterier for hver kategori (som: sorter efter titel, faldende). Men det ser ud til, at forældrekategorien overskriver indstillingen i kategorien underordnet.

I mine øjne giver det absolut ingen mening, at forældrekategorien overskriver indstillingen i børnekategorierne. Hvis dette er bevidst, skal indstillingen ikke være mulig i kategorierne under børn.

BTW Jeg tror, ​​at trævisningen ikke fungerer korrekt i den forstand ovenfor, fordi trævisningen er sorteret som justeret i underkategorien (i det mindste synes jeg det).

Vi vil overveje din anmodning i den fremtidige udgivelse. Og det vil også tilfredsstille brugernes efterspørgsel.
Anw, dine ideer blev noteret i vores planlægningsliste.