1. DonnaLund
  2. Funktion ideer til WP File Download
  3. Tirsdag den 4. februar 2020
  4. Tilmeld via email
Vi bruger i øjeblikket wp-file-download og min klient er interesseret i tilføjelsen Google Drive. En af grundene til, at de vil have Google-drevet, er, at de gerne vil have et eksempelvindue åbent for deres filer. Er dette noget wp-file-download kan gøre nu?
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak fordi du tilføjede din funktionsanmodning her.

Vi bruger i øjeblikket wp-file-download og min klient er interesseret i tilføjelsen Google Drive. En af grundene til, at de vil have Google-drevet, er, at de gerne vil have et eksempelvindue åbent for deres filer. Er dette noget wp-file-download kan gøre nu?

Det er ikke muligt at forhåndsvise alle billeder i en kategori, når man åbner i en lightbox; for eksempel.
Du kan se et billede ad gangen nu. Efter brugernes efterspørgsel overvejer vi det til en fremtidig version.