1. sddadmin
  2. Funktion ideer til WP File Download
  3. Onsdag 5. februar 2020
  4. Tilmeld via email
Efter supportbillet # 36296905160

Jeg har bemærket en inkompatibilitetsfejl, når jeg bruger både WP File Dowload og kategori Ordre og Taxonomy Betingelser ordre plugins.

Når begge plugins er aktiveret, fungerer ordrering af filkategorier stadig fint i backend, men de ordnes på ny efter udtrykket ID i frontend, uanset hvilke indstillinger jeg bruger i WP File Download.

Kan du overveje at løse dette? Tak.
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak fordi du tilføjede din funktionsanmodning her.

Efter supportbillet # 36296905160

Jeg har bemærket en inkompatibilitetsfejl, når jeg bruger både WP File Dowload og kategori Ordre og Taxonomy Betingelser ordre plugins.

Når begge plugins er aktiveret, fungerer ordrering af filkategorier stadig fint i backend, men de ordnes på ny efter udtrykket ID i frontend, uanset hvilke indstillinger jeg bruger i WP File Download.

Kan du overveje at løse dette? Tak.

Som jeg ved, har du allerede rettet dette problem, kan du venligst dele det her?
Så vi kan finde og opdatere let i fremtiden.