1. Femminini
  2. Funktion ideer til WP File Download
  3. Lørdag den 7. marts 2020
  4. Tilmeld via email
Salve, ho un sito dove creo i contenuti di wordpress attraverso dei moduli creati con Toolset e con Formidable Form esiste un modo per fare l'uploa dei file attraverso WP File Download?
Grazie
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Ho un sito dove creo i contenuti di wordpress attraverso dei moduli creati con Toolset e con Formidable Form esiste un modo per billetpris l'uploa dei file attraverso WP File Download?

Vores plugin fungerer godt med Toolset, vi har ikke testet med Formidable.
Hvis du støder på problemer, så send os en billet (menu Support> Billettsupport).
Vores ansvarlige udvikler tager et kig på det.

PS: Skriv venligst på engelsk i de næste svar!

Mange tak!
Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
Jeg vil gerne anmode om tilbagebetaling af plugin; dette er de problemer, jeg stødte på:
• kræver en masse serverressourcer til Cloudstyring;
• kræver brugerdefineret kode for at kortlægge felter, så det fungerer med brugerdefinerede felter;
• I medie- og mappestyring mistede det en masse billeder, som jeg var nødt til at gendanne gennem sikkerhedskopier.
For de høje omkostninger er der for mange vanskeligheder, og for dette beder jeg om tilbagebetaling af beløbet.
Tak på forhånd.
Andrea
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med flere oplysninger.

Jeg vil gerne anmode om tilbagebetaling af plugin; dette er de problemer, jeg stødte på:
• kræver en masse serverressourcer til Cloudstyring;
• kræver brugerdefineret kode for at kortlægge felter, så det fungerer med brugerdefinerede felter;
• I medie- og mappestyring mistede det en masse billeder, som jeg var nødt til at gendanne gennem sikkerhedskopier.
For de høje omkostninger er der for mange vanskeligheder, og for dette beder jeg om tilbagebetaling af beløbet.

Jeg er ikke sikker på, hvilke problemer du støder på, slip os en billet (menu Support> Ticket support).
Vores ansvarlige udvikler tjekker detaljerne.