1. McYoda
  2. Funktion ideer til WP File Download
  3. Tirsdag den 18. februar 2020
  4. Tilmeld via email
Generer kortkoder for at vise enkelt attributter for en enkelt fil som f.eks. kun filstørrelse eller filtype.
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak fordi du tilføjede din funktionsanmodning her.

Generer kortkoder for at vise enkelt attributter for en enkelt fil som f.eks. kun filstørrelse eller filtype.

Dette er sådan en specifik anmodning, vi vil se på den for en version, der kommer efter vores brugernes efterspørgsel.
Btw, vi har planlagt at frigive "Adgangskodebeskyttelse" til filer i den nærmeste fremtid.