1. Dupont
  2. Funktion ideer til WP File Download
  3. Fredag ​​20. september 2019
  4. Tilmeld via email
Bonjour,
Deux spørgsmål:

1. Est-ce possible de créer un thème "brut", sans style prédéfini, avec simplement du code HTML sous forme de listes (UL ou DL)?
  2. Je vois sur les démos que le titre des fichiers est souvent tronqué, terminé par "....". Est-ce muligt de forcer le titre complet?
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Est-ce possible de créer un thème "brut", sans style prédéfini, avec simplement du code HTML sous forme de listes (UL ou DL)?

Beklager, det er ikke muligt med vores plugin i øjeblikket.

Je vois sur les démos que le titre des fichiers est souvent tronqué, terminé par "....". Est-ce muligt de forcer le titre complet?

Ja, det kan blive tvunget til at vise den fulde titel på filnavnet. Jeg finder ud af, at du bogførte denne billet i Funktion ideer til WP File Download kategori.
Hvis du har købt vores plugin, skal du sende os en billet (menu Support> Billetstøtte). Vores ansvarlige udvikler tager et kig på det.

Mange tak!
Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
Tak.
Og at have det nøjagtigt samme tema som i admin-listen foran: muligt?
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for dit svar.

Og at have det nøjagtigt samme tema som i admin-listen foran: muligt?

Du kan bruge vores bordtema, det er næsten det samme som backend.
Gå til dette link for mere information: https://www.joomunited.com/wordpress-demo/wp-file-download-table-theme/