1. Berenguier
  2. Funktion ideer til WP File Download
  3. Mandag den 2. marts 2020
  4. Tilmeld via email
Hej,
Mine ideer til forbedringer til WP File Download.
Jeg tror Joomla Dropfiles har en god base for det.

1 / Når brugerne uploader en fil med uploadformularen i frontend, kan han vælge kategori inden for filen uploades.
Det giver brugeren mulighed for at styre sit personlige rum.

2 / Brugeren kan flytte filerne inden for de kategorier, han har adgang til. Fra kat. A til kat. B.
Interessant, hvis filen ikke er på det gode sted!
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak fordi du tilføjede din funktionsanmodning her.

1 / Når brugerne uploader en fil med uploadformularen i frontend, kan han vælge kategori inden for filen uploades.
Det giver brugeren mulighed for at styre sit personlige rum.

2 / Brugeren kan flytte filerne inden for de kategorier, han har adgang til. Fra kat. A til kat. B.
Interessant, hvis filen ikke er på det gode sted!

Dette er så nyttigt i nogle tilfælde; Vi skal dog kontrollere dets tekniske problem og popularitet efter brugernes efterspørgsel.
Anw, det blev noteret i vores planlægningsliste.