1. gblcody
  2. Funktion ideer til WP File Download
  3. Onsdag den 12. februar 2020
  4. Tilmeld via email
Er der en måde at inkorporere funktionaliteten ved at trække en hel mappe i plugin og bringe strukturen over, så alle filerne forbliver på de samme placeringer og titler, i øjeblikket er jeg nødt til at mærke og oprette hver nye opdeling i min mappestruktur og navn det og flytte filer, så håber jeg ikke gik glip af en mappe ned ad træet. Bare på udkig efter en hurtigere måde at etablere min database over filer og mapper til mine brugere.
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak fordi du tilføjede din funktionsanmodning her.

Er der en måde at integrere funktionaliteten ved at trække en hel mappe i plugin og overføre strukturen, så alle filerne forbliver på de samme placeringer og titler,

Denne funktion er ikke implementeret endnu. Vi har planlagt at frigive import / synkroniseringsfunktion i version 4.9.
Så du kan importere en mappe og dens sub.

Mange tak!
Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
Tak HERREN! Jeg er kun på fil 1900, som jeg synes er som 5 GB, kun 900 GB mere! Jeg kan overhovedet ikke vente! Har du nogen idé om en tidsramme? Jeg forstår, at du ikke kan fortælle mig den nøjagtige dato, men en idé ville være dejlig!

Tak MER!

Skål,

Cody
Accepteret svarAfventer moderering
Hej, for hvilken dato overvejes gennemførelsen af ​​denne katalog- og fileksportør?