1. capluis
  2. Funktion ideer til WP File Download
  3. Onsdag den 11. september 2019
  4. Tilmeld via email
Er det muligt at give et direkte link til filen i e-mail-meddelelser? så de ikke behøver at gå til min Homemeside for at downloade filen, mange klienter er utålmodige og vil have den hurtigt og nemt, ikke hvis dit plugin ikke er let, det er fænomenalt, men en sådan mulighed for direkte link ville være kritisk for mig , download direkte link i e-mail-meddelelser.
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.
Er det muligt at give et direkte link til filen i e-mail-meddelelser? så de ikke behøver at gå til min Homemeside for at downloade filen, mange klienter er utålmodige og vil have den hurtigt og nemt, ikke hvis dit plugin ikke er let, det er fænomenalt, men en sådan mulighed for direkte link ville være kritisk for mig , download direkte link i e-mail-meddelelser.

Det er ikke muligt med vores WP File download-plugin på nuværende tidspunkt. Vi overvejer denne funktion til en kommende version.

Og jeg flyttede denne billet til Funktion ideer til WP File download kategori forresten.