1. Tom Favell
  2. Funktion ideer til WP File Download
  3. Torsdag den 6. februar 2020
  4. Tilmeld via email
Tilføj venligst flere oplysninger i e-mail-meddelelsen om en bruger, der har downloadet en fil, f.eks. Placering, ip-adresse.
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Tilføj venligst flere oplysninger i e-mail-meddelelsen om en bruger, der har downloadet en fil, f.eks. Placering, ip-adresse.

Ja, denne funktion er så nyttig i nogle tilfælde. Vi er nødt til at tjekke mere om dens popularitet.
I hvert fald bemærkede jeg dette på vores planlægningsliste.