1. tgoasis
  2. Funktion ideer til WP File Download
  3. Mandag 16. marts 2020
  4. Tilmeld via email
Hej team,

Vi har spurgt for få måneder siden om upload-værktøjet, vi vil gerne vide, om der er noget kørekort, der kan forbedre systemet for at tillade masseupload?

Vores situation er, at der er visse kategorier med samme sæt dokumenter, brugeren vil uploade de samme filer til alle den valgte mappe på én gang.

f.eks

Dokument

- Afd. A

- Afd. B

- Afd. C

Brugere vil uploade den samme fil til Afdeling A, Afdeling B og afd. C på én gang.
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak fordi du tilføjede din funktionsanmodning her.

Du kan indstille flere kategorier for en fil i øjeblikket. Vi har imidlertid planlagt at frigive en ny mulighed for filimportør.
Det betyder, at du kan synkronisere mapper fra din FTP til vores plugin. Dette ville være på version 4.9.0.

Accepteret svarAfventer moderering
Tak for svar, kan jeg vide, hvornår er 4.9.0 frigivet?