1. esseskincare
  2. Funktion ideer til WP File Download
  3. Tirsdag den 19. november 2019
  4. Tilmeld via email
Kan vi være i stand til at indstille standardbestillingsretningen - "Stigende" eller "Faldende" og anvende dette på alle mapper og undermapper?

I øjeblikket er den eneste måde at gå til hver mappe og manuelt ændre ordreretningen og klikke på gem. Dette er tidskrævende, især med mange mapper.
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak fordi du tilføjede din funktionsanmodning her.

Kan vi være i stand til at indstille standardbestillingsretningen - "Stigende" eller "Faldende" og anvende dette på alle mapper og undermapper?

I øjeblikket er den eneste måde at gå til hver mappe og manuelt ændre ordreretningen og klikke på gem. Dette er tidskrævende, især med mange mapper

Denne funktion vil være nyttig i nogle tilfælde. Vi kontrollerer mere om dens popularitet på brugernes behov.